w

GI ROM FOR OPPLEVELSER!

Å bygge hytte handler om valg. Å stake ut en kurs for seg selv. Velge en retning som vil få stor betydning for måten man lever. Å bygge hytte er et tidsskille. Da handler det om å velge riktig.

07.11.201614:05 Liss Marie Jakobsen

Ei hytte er et byggverk av drømmer og forventninger. Du trenger nye rom og større plass for å kunne oppleve mer i livet. Vi i Saltdalshytta ønsker å gi deg muligheten til å gjøre nettopp det. Tett på naturen vil vi bygge ditt andre hjem.

Fjellbygda Oppdal er et eldorado for den som liker å være ute. Med utgangspunkt fra vårt hytte- og tomtefelt Kleberberget får du tilgang til et av landets beste friluftsområder. Ved inngangen av Norges vakreste sæterdal og foten av Trollheimen. Når naturen er rett utenfor ytterdøra, får du tid til å bruke den. Enklere blir det ikke.

Du får puls av ei hytte i Kleberberget, her har du mulighet til å velge en aktiv fritid – hele året. Taktfaste hjerteslag mens du glir gjennom langrennsløypa, setter førstespor i puddersnø, leker deg nedover den fineste sykkelstien, skriver navnet ditt i vardeboka eller drar opp fjellørreten akkurat i det sola går ned. Opplevelser du ville gått glipp av dersom du ikke var modig nok til å velge.

Fjellet venter på deg. Det er du som bestemmer hvilken retning du vil ta.